Bruksdag!

Jag och Puck åkte iväg till skogen för att möta upp en arbetskamrat för bruksträning. Vi var där mycket tidigare så jag la ett spår direkt och sedan gick vi en vända så Puck fick rasta av sig. Sedan tog vi oss an spåret och det gick hyfsat, jag hade dock inte satt upp några snitslar så jag blev osäker och störde nog antagligen rätt mycket……tror inte han följde spåret hela vägen utan genade förbi en lång sträcka, hade ingen koll alls var jag gått. Sedan la jag ett till spår, lite längre och med snitslar den här gången. Vi fortsatte vänta på vårat sällskap som kom så småningom och så fick Puck gå även det andra spåret. Gick mycket bättre med snitslarna, när jag såg var spåret gick så kunde jag slappna av och bara hänga med och Puck arbetade jättefint och följde spåret hela vägen, jag blandade mig inte i någonting. Finfint.

Sedan la jag ett spår på 400 meter åt min arbetskamrat och hennes schäfer. Under tiden det skulle ligga till sig så vallade vi av en uppletande-ruta och Puck fick testa på för första gången och han gjorde det väldans bra! Vi gjorde det enkelt och väldigt motivationshöjande, men så ska det väl vara i början 🙂 Full fart ut och full fart in, fast jag fick påminna honom lite om när han hittade föremålet att han skulle komma till mig och inte dra ärevarv 😉 Sedan var det Broncos tur, han körde på lite högre nivå med föremålen djupt ner i rutan och yttepytte-grejer som knappt syntes. Duktig var han! Så duktig kanske Puck också kan bli en dag?

Bronco fick ta sitt spår sedan och även det klarade han jättefint, jag gick med så det var kul att se honom arbeta 🙂 Inga tveksamheter där inte!

Tillsist körde vi budföring, Puck sprang fint ut från mig men behövde ett par extrakommandon från Katarina för att gå ut från henne tillbaka till mig igen. Hennes godis var tydligen godare än mitt 😉 Men när han väl sprang så sprang han som ett jehu. Han har bara tränat budföring vid ett par tillfällen tidigare, så man kan ju inte begära så mycket av honom 🙂

10274309_10204111963698138_1383819109777493986_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s