Jobb och planet pet

Nyss hemkommen från ytterligare ett nattpass. Inatt körde jag patrullbil och hade hand om larmtelefonen!

För några månader sedan testade jag ett godis från planet pet, den med tonfisk. Koff älskade det och jag var jättenöjd över att ÄNTLIGEN ha hittat något han tyckte var värt att arbeta för. Idag stod han och spottade ut bitarna på golvet. Kul va? Känns ju helt ovärt att träna när han ändå inte vill ha belöningen, han lär ju se den som bestraffning ändå eftersom han spottar ut det…..

Fick tips om att värma hans mat för att göra den godare, funkade inte. Han åt lika långsamt som vanligt och försökte smita iväg flera gånger.

4 reaktioner på ”Jobb och planet pet

  1. Halvbrorsan Yoshi är likadan i perioder. Han har haft en del problem med sur mage och då mått illa en del och därför inte viljat äta. Ibland vill han inte heller ta godisar och spottar då ut dom, verkar Koff intresserad av godis men när han väl fått den i munnen så spottar han ut? Det kanske bara har blivit en ond cirkel på något sätt? Att han bara vill ha lekbelöning?

  2. Jobbigt med hund som inte är så förtjust i godis och mat. Är välsignad (eller förbannad) med en flatte som ständigt tycks vara hungrig och äter allt. Du kanske kan träna när han är hungrig innan maten (bara han orkar äta sin mat sen) eller så ger du maten som belöningsgodis. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s